Mimořádné volno ředitele šloly

25.10.2021 08:00

Vážení rodiče,

s ohledem na šíření nákazy Covid-19 v celém Jihočeském kraji i našem regionu,  po prokázání výskytu nákazy v naší škole a po konzultaci s KHS Jihočeského kraje a zřizovatelem školy, vyhlašuji na dny pondělí 25. 10. a  úterý 26. 10. 2021 mimořádné ředitelské volno. V provozu nebude ani školní družina a školní kuchyně. Všem žákům budou automaticky odhlášeny obědy.
        Včetně víkendů získáme devět dnů k rozpojení třídních kolektivů a omezení kontaktů žáků, tím snad pomůžeme zpomalit šíření této nákazy. Využít prodloužení podzimních prázdnin o dva dny považujeme v této chvíli za racionální krok stejně jako většina škol regionu. Prosíme vás, aby vaše děti po dobu těchto prodloužených podzimních prázdnin omezily kontakty s okolím na ty nejnutnější.

Po návratu do školy (pondělí 1. 11. 2021) se uvažuje nebo již je rozhodnuto o zpřísnění hygienických opatření – např. návrat k testování žáků a nošení roušek či respirátorů po celou dobu výuky ve všech prostorech školy (nejen těch společných), tedy i ve třídách.

Informace budeme průběžně aktualizovat zde na základě vydaných změn.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace, které vám toto rozhodnutí přinese.

Mgr. Luděk Kopřiva, ředitel školy